1. Acasă
  2. Aereco

Aereco, o companie inovatoare în domeniul ventilației

Aereco dezvolta solutii de ventilatie inovatoare pentru cladirile rezidentiale si de birouri, avand la baza un concept cheie care permite controlul debitelor de aer functie de cerintele fiecarei incaperi in parte. Asociind acestui principiu tehnologii specifice, sistemele de ventilatie controlata Aereco indeplinesc deplin cerintele actuale cu privire la eficienta energetica a cladirilor si calitatea aerului din interiorul acestora.

Aereco ofera cateva categorii de produse care pot fi implementate in diferite sisteme de ventilatie, de la cele care se bazeaza pe tirajul natural sau functionare hibrida, pana la ventilatia mecanica si cu recuperare de caldura.

Un grup internațional

Grupul, al carui sediul central si unitate de productie se afla in localitatea Marne la Vallée din zona Parisului, Franta, este prezent in majoritatea tarilor din Europa ca si in Asia si USA, prin filiale si o retea vasta de distribuitori. Fondat in 1983, Grupul Aereco are in prezent mai mult de 400 de angajati.

Sediul central

In luna Mai 2014 a fost inaugurat noul sediu central si noua fabrica Aereco. Cladirea ce acopera suprafata de 18 000 mp, este situata in localitatea Marne-La-Vallée (France), avand alocati 10 000 mp pentru productie, 5 000 mp pentru stoc si 3 000 mp pentru birouri. Presenta in multe dintre tarile Europei, in China, Japonia, Statele Unite ale Americii si Rusia, Aereco isi continua dezvoltarea la nivel global prin structura sa internationala de filiale si reprezentante comerciale.

Inovam pentru a conduce

Centrul nostru de Cercetari dezvolta, studiaza si testeaza principii si procese care vor fi utilizate in produsele Aereco. Avand o echipa de experti in studiul calitatii aerului, acustica si aeraulica, Centrul de Cercetari beneficiaza de know-how si de echipamentele necesare pentru a imagina si proiecta sistemele viitorului in ventilatie. Echipa noastra de ingineri din departamentul R&D pun in practica conceptele propuse de Centrul de Cercetari, combinand optim performanta, aspectul, calitatea si costul.

Beneficiind de statii de lucru moderne ce functioneaza pe platforme CAD si de masini care pot materializa rapid prototipuri, Aereco este capabila sa lanseze in timp util produse care sa indeplineasca conditiile de performanta si eficienta actuale.

Milioane de produse livrate anual

Mai mult de doua milioane de produse sunt fabricate anual, pentru a echipa in medie 300 000 de locuinte din intreaga lume, dar in principal din Europa. Toate echipamentele de productie sunt proiectate si fabricate de catre Aereco. Senzorii higrosensibili sunt produsi si asamblati intr-o camera in care parametrii aerului sunt foarte bine controlati, pentru a asigura indeplinirea tuturor conditiilor  de calitate ale acestei componente esentiale a sistemelor de ventilatie Aereco.