1. Acasă
  2. Aereco
  3. Certificări

Calitate totala

 

Calitate este cuvantul cheie la Aereco. In conformitate cu certificarea ISO 9001, controalele de calitate sunt realizate la fiecare pas al procesului de productie pentru a ne asigura ca fiecare produs indeplineste cerintele clientilor, la pretul cel mai bun, cu respectarea termenului de livrare. Controalele interne sunt completate de controale externe de calitate, intreprinse de laboratoare externe (CSTB, CETIAT, IFT Rosenheim, etc.).

 

 

 

 
În aceasta secțiune puteți descărca certificate, aprobări și atestații privitoare la compania Aereco și produsele sale. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu contactul din zonă.

 

 

Aereco S.A. ISO 9001:2008 certificate, France

Descarcă certificatul

 

 

 

 


Avizul tehnic CSTB

Descarcă avizul tehnic pe www.cstb.fr /, France

 


SOCOTEC Quality member, France

Descarcă certificatul Socotec Aereco 

 

Certificatele de Eficienta Energetica (Descarcă Directivele ErP)

Instrumentul certificatelor de performanta energetica (SEC), consacrat prin legea POPE (prevederi ale programului politicii energetice), reprezinta unul dintre instrumentele de baza in cadrul politicii de management a folosirii resurselor eneregtice.

Acest instrument se bazeaza pe obligativitatea de a utiliza mai putina energie, impusa de guvern furnizorilor de energie, numiti “fortati” (este vorba de furnizori de energie sub forma de electricitate, gaz, aer incalzit, aer racit, petrol sau carburanti noi pentru masini). Ei sunt astfel incurajati sa promoveze in mod activ imbunatatirea performantelor energetice catre clientii lor: proprietari de locuinte, autoritati locale sau profesionale. Este intocmit un plan pe trei ani si comunicat operatorilor, bazat pe volumul vanzarilor lor. La finalul celor trei ani, vanzatorii ce activeaza in domeniul energiilor “fortate” trebuie sa justifice masurile luate pentru a indeplini cerintele planului comunicat, prin detinerea unui numar de certificate echivalent obligatiilor asumate.

Certificatele sunt obtinute ca rezultat al actiunilor luate de operatori sau prin achizitionarea altor actori care au pus in aplicare masuri de eficientizare energetica. In cazul neindeplinirii obligatiilor asumate, “fortatii” trebuie sa plateasca penalizari financiare echivalente cu doi centi pe fiecare kW risipit.
Certificatele energetice sunt emise, in anumite conditii, de catre autoritatile Ministerului Energiei catre actori acreditati (“fortatilor” dar si altor entitati legale) care au pus in practica masuri de eficientizare energetica.
Ca urmare a succesului inregistrat in prima perioada (inceputul 2006 – mijlocul 2009) cand tinta stabilita a fost econimisirea a 54TWh, Guvernul a intentionat extinderea programului pentru a noua perioada de trei ani. Aceasta a inceput la 01.01.2012 avand ca scop economisirea a 345 TWh.

Sursa :

 

   

City of Wien: Certificate for EHA acoustic air inlet, Austria

Descarcă certificatul

TIN INSTALL technical approval, Poland

Descarcă certificatul

Fire damper certificate, Germany

Descarcă certificatul

Ministry of Healthcare – Russian Federation, Russia

Descarcă certificatul

Government center of sanitary and economic control, Russia

Descarcă certificatul

Business chamber of Moscow, Russia

Descarcă certificatul

PZH – National Institute for Hygien, Poland

Descarcă certificatul