Inaugurarea noului sediu Aereco  1. Acasă
  2. Aereco
  3. Noutăți
  4. Inaugurarea noului sediu Aereco
Noutăți -
18/10/2014

Pe 17 octombrie 2014, Aereco S.A. a inaugurat noul său sediu și noua unitate de producție în Collégien (Franța), la care au participat peste 500 de persoane din 20 de țări diferite.

Discursul de inaugurare a fost susținut de Marc Jardinier, directorul general Aereco, care le-a mulțumit tuturor invitaților prezenți, respectiv clienți, furnizori, reprezentanți ai filialelor, parteneri financiari, persoane implicate în dezvoltarea regională, funcționari și angajați ai companiei. Toate aceste persoane au contribuit la dezvoltarea companiei, datorită angajamentului de care au dat dovadă. Marc Jardinier a prezentat parcursul istoric al companiei, de la înființarea acesteia din anul 1984, exprimându-și mândria de a-i urmări dezvoltarea în ultimii 30 de ani.

Apoi, Alexandre Chirier, directorul de dezvoltare economică și marketing de la EpaMarne, a vorbit în numele directorului EpaMarne, Nicolas Ferrand, care ni s-a alăturat mai târziu. Acesta a subliniat importanța regională a companiilor precum Aereco, evidențiind ambiția, atracția și vitalitatea orașului Marne-la-Vallée.

În cele din urmă, am avut onoarea de a-l asculta pe Eduardo Rihan-Cypel, membru al Parlamentului pentru departamentul Seine-et-Marne, care a spus că, în această perioadă economică dificilă, este important să se sprijine și să se promoveze companiile implicate în furnizarea de locuri de muncă în Franța și, mai ales, în departamentul Seine-et-Marne.

 

De la stânga la dreapta, Didier Meriot (prim viceprimar Collégien), Nicolas Ferrand (director EpaMarne), Eduardo Rihan-Cypel (membru al congresului în Seine-et-Marne), Edwige Lagouge (viceprimar secund Collégien și membru al biroului comunitar Marne et Gondoire), Marc Jardinier (directorul general Aereco), Laurent Jardinier (directorul executiv Aereco).

După tradiționala tăiere a panglicii, participanții s-au bucurat de un bufet gourmet și de diverse activități în raport cu tema, aerul, la un stand din interiorul unității noastre de producție.

         
     
     

 

Pe parcursul zilei, prin intermediul tururilor ghidate ale fabricii, ne-am putut prezenta clădirea de 18.000 de metri pătrați, utilizată din mai 2014, după doar un an de muncă. Proiectată de arhitectul Frank Tomassi, clădirea a fost construită de compania Salini.

Tururile ghidate ale fabricii au prezentat instalațiile noastre de producție modernizate complet și echipamentele noastre dedicate cercetării și dezvoltării.

     

 

Inauguration of the new Aereco headquarters - News

 

 

 

Dorim să le mulțumim tuturor vizitatorilor noștri pentru prezență, precum și persoanelor care au contribuit la acest eveniment unic, pentru implicarea și participarea lor.

Descoperiți clipurile video de la inaugurare.