OBIECTELE BIM DE LA AERECO  1. Acasă
  2. Aereco
  3. Noutăți
  4. OBIECTELE BIM DE LA AERECO
Noutăți -
05/07/2017

Proiectare inteligentă a clădirilor, ventilație inteligentă

Acum, utilizatorii BIM se bucură de oportunitatea de a integra produsele Aereco în proiectele lor. Indiferent de proiect, național sau internațional, tot conținutul BIM de la Aereco este disponibil în 6 limbi diferite.
Disponibile pe platforma BIMobject© și în cele mai utilizate formate ale domeniului HVAC, cele 30 de game de obiecte de la Aereco sunt adaptate perfect tuturor nevoilor și modelelor de utilizare.
De asemenea, ventilația BIM vă permite să explorați universul tuturor gamelor de produse Aereco în aplicații.

Produse dezvoltate pentru arhitecți…

Produsele Aereco au fost modelate astfel încât să nu reprezinte o sarcină prea mare asupra planurilor generale ale proiectului.
Disponibile în diverse niveluri de detaliere (LOD), produsele pot fi vizualizate ca schițe sau prezentate la un nivel de detaliere suficient, care să permită reprezentarea grafică a apartamentelor sau caselor.
Pentru a asigura o utilizare facilă în spațiul de lucru, toate produsele compatibile cu proiectele BIM au fost proiectate în scopul limitării dimensiunii fișierului final.

…și pentru instalatori și echipe de întreținere

Pentru a preveni posibilele inconsecvențe sau dificultăți la fața locului, în timpul instalării produselor Aereco, au fost integrate zone de întreținere în toate produsele care au necesitat acest lucru. Astfel, chiar după proiectarea clădirii, biroul de proiectare HVAC poate lua în considerare locul necesar pentru utilizarea corespunzătoare a produsului pe parcursul duratei sale de viață, ceea ce facilitează și schițarea fișierului FSWI (fișier cu lucrările ulterioare asupra instalațiilor).

Descoperiți toate produsele compatibile cu BIM.