Ventilație cu recuperarea căldurii îmbunătățită de DCV  1. Acasă
  2. Aereco
  3. Noutăți
  4. Ventilație cu recuperarea căldurii îmbunătățită de DCV
Noutăți -
20/02/2017

Este absolut necesar să aveți un aer curat și sănătos în cămin, iar DX System este ideal pentru nevoile dvs.

 

DX System este o gamă de sisteme inteligente de ventilație cu recuperarea căldurii care distribuie în permanență aer proaspăt preîncălzit, fără polen și fără praf în zonele de locuit, asigurând un climat confortabil, de bunăstare.

Utilizând tehnologia DynamiX® – care constă în gestionarea inteligentă a controlului fluxului de aer, sistemul DX oferă o calitate optimă a aerului în interior și limitează zgomotul inerent de la sistemul de ventilație. Această tehnologie îi permite sistemului DX să facă mai mult decât recuperarea energiei standard, prin adaptarea exactă a fluxului de aer la nevoile ocupanților în toate încăperile.

 

Găsiți versiunea potrivită pentru proiectul dvs.

Indiferent de configurația casei dvs. și prin intermediul a două tipuri diferite de unități (DXR și DXA), sistemul DX este atât de flexibil încât există întotdeauna o soluție specifică, adaptată nevoilor dvs. Într-adevăr, aveți posibilitatea de a alege între atât de mulți parametri, precum:
– locul de instalare: plafon (DXR) sau perete (DXA),
– nivelul de control: detectarea globală sau detectarea în fiecare încăpere,
– parametrul de control al admisiei: prezența sau CO2,
– parametrul de control al evacuării: umiditatea sau prezența sau CO2 sau VOC sau comutarea sau la distanță.
De la conducte la unități de alimentare cu aer, Aereco oferă toate elementele unui sistem pentru a garanta instalarea ușoară și performanța ridicată.

Bucurați-vă de casă cu serenitate

Datorită modulării fluxului de aer, motoarelor eficiente, spumei de izolare fonică și, chiar mai mult, datorită utilizării unei casete de distribuție dedicate pentru alimentare activă cu aer (DX Hub), tehnologia DynamiX® este concepută special pentru evitarea interferențelor provocate de zgomotul de ventilație. Bucurați-vă de casa dvs. cu aer proaspăt și liniște.

Sistemul este ușor de întreținut. Grație interfeței ecranului tactil colorat, sunteți informați imediat atunci când filtrele sunt înfundate, ceea ce asigură o bună calitate a aerului. În plus, gestionarea controlului la cerere reduce viteza filtrelor și înfundarea conductelor.

Modulează fluxurile de aer pentru alimentare și evacuare în funcție de nevoile specifice ale fiecărei încăperi

Spre deosebire de majoritatea sistemelor cunoscute ca fiind controlate la cerere care ajustează fluxurile de aer doar global, DX System poate adapta fluxurile de aer în fiecare încăpere pe baza unor nevoi specifice, echilibrând alimentarea și evacuarea. În versiunea Excellence, cutia de distribuție specială (DX Hub) ajustează fluxurile de aer de alimentare prin intermediul unor amortizoare acționate de senzori de precizie (CO2 sau prezență) care se află în încăperile principale. În versiunea Premium, DX Hub este înlocuit cu un senzor unic (CO2 sau prezență) care acționează fluxul de aer de alimentare la nivel global. Fluxurile de aer de evacuare sunt acționate întotdeauna de detectarea prezenței și/sau a umidității, în fiecare încăpere.

Cea mai bună performanță energetică

Fie că este în versiunea Excellence ori Premium, DX System utilizează în mod optim aerul fierbinte evacuat pentru a preîncălzi aerul proaspăt, grație unui schimbător de căldură foarte eficient, oferind astfel o soluție foarte eficientă din punct de vedere energetic. Mai mult decât atât, gestionarea controlului la cerere permite reducerea semnificativă a consumului de energie electrică al sistemului.
Cea mai bună clasă de eficiență energetică, A+, este obținută de DX System de la Aereco.